Skip to main content
Rolex

Wine & Watches kan levere dit Rolex ur

Søger du et eksklusivt armbåndsur med høj personlig værdi? Rolex ure er højtelskede over hele verden, og for ejere overgår urene den materielle værdi for at påtage sig en personlig betydning.

Wine & Watches i København tilbyder et bredt udvalg af Rolex ure, så du nemt kan finde en model, som matcher din stil og din personlighed. Du finder nye ure, vintage ure fra 1960’erne, 1970’erne og 1980’erne samt nyere brugte ure. Det stærke brand sørger for at opretholde urenes værdi, og Rolex ure anses derfor som en god investering. Mange Rolex ure er historisk steget med 5-10% om året.

Rolex i København

Rolex som brand er indgroet i manges tanker verden over. Det kan endda være svært at forstå, at der fandtes ure før Rolex blev stiftet. Rolex er i dag en af de mest magtfulde urmagere i verden og rangerer i toppen over verdens mest anerkendte virksomheder. Gennem Wine & Watches får du muligheden for at erhverve et helt særligt ur, der udover at være en god investering, kan blive din tro følgesvend de næste mange år. Her kan du købe den perfekte gave til dig selv eller en anden, og du vil samtidigt opleve, hvorfor disse ure er så særlige.

Rolex