Skip to main content

Rolex København og Nordsjælland

Wine & Watches kan levere dit Rolex ur

Søger du et eksklusivt armbåndsur med høj personlig værdi? Rolex ure er højtelskede over hele verden, og for ejere overgår urene den materielle værdi for at påtage sig en personlig betydning.
Wine & Watches i København tilbyder et bredt udvalg af Rolex ure, så du nemt kan finde en model, som matcher din stil og din personlighed.

Du finder nye ure, vintage ure fra 1960’erne, 1970’erne og 1980’erne samt nyere brugte ure. Det stærke brand sørger for at opretholde urenes værdi, og Rolex ure anses derfor som en god investering. Mange Rolex ure er historisk steget med 5-10% om året.

Rolex i København

Rolex som brand er indgroet i manges tanker verden over. Det kan endda være svært at forstå, at der fandtes ure før Rolex blev stiftet. Rolex er i dag en af de mest magtfulde urmagere i verden og rangerer i toppen over verdens mest anerkendte virksomheder.

Gennem Wine & Watches får du muligheden for at erhverve et helt særligt ur, der udover at være en god investering, kan blive din tro følgesvend de næste mange år. Her kan du købe den perfekte gave til dig selv eller en anden, og du vil samtidigt opleve, hvorfor disse ure er så særlige.


Historien om Rolex

Rolex har siden 1905 været et banebrydende brand inden for armbåndsure med eksklusive og innovative produkter. Rolex ure er fremstillet af de bedste materialer og med omhyggelig behandling af alle detaljer. Hver del er designet, udviklet og produceret internt på baggrund af strenge standarder.

Ved udviklingen af de første ure koncentrerede man sig især om kvaliteten af urets bevægelse. Den konsekvente søgen efter kronometrisk præcision førte hurtigt til succes, og herefter blev Rolex et synonym for præcision.

Rolex begyndte herefter at udvikle ure med funktioner som gjorde meget mere end bare at vise tiden. Disse ure skabte stor begejstring og har fulgt opdagelsesrejsende verden rundt fra de højeste bjerge til det dybeste hav.

Et symbol på status

Uanset om uret er et arvestykke eller en gave, bliver det ofte til et følelsesmæssigt symbol. Uret vil for mange være en tro følgesvend som de har med sig gennem livets store og små begivenheder.

Rolex ure er i lang tid blevet forbundet med folk, som over tid, har styret verdens skæbne. Uanset deres vision eller deres bedrifter har de Rolex uret tilfælles. Rolex er derfor blevet et symbol på status.

Finansiering af dit Rolex ur

Wine & Watches i København tilbyder nem finansiering af dit urkøb i samarbejde med SPARXPRES. Finansieringsmulighederne kan skræddersyes til dig.

Mange Rolex ure har en historisk prisstigning på 5-10% om året, og derfor skal du ikke tøve med at forære det som gave til en du har kær eller til dig selv. Et Rolex ur tilbyder meget mere end bare at vise tiden. Det giver følelsesmæssig værdi og kan følge dig gennem hele livet. Uanset om du vil beholde det eller sælge det videre en dag vil det skabe gevinst. Det er en fordelagtig investeringsmulighed.

Ved salg af ure er det afgørende med gensidig tillid, og hos Wine & Watches kan du forvente stor passion, ekspertise samt et troværdigt samarbejde.

Du kan udforske og finde din favorit blandt modellerne herunder, eller besøge os i København.

Kontakt

Hvis du har en forespørgsel, kan du skrive til mig via mail info@wineandwatches.dk, ringe på 61 65 09 50 eller udfylde kontaktformularen, og så vil jeg vende tilbage hurtigt.

Følg os her

WINE & WATCHES

Hesseløgade 3
2100 KØBENHAVN

+45 61 65 09 50

CVR 41895772