Skip to main content
 • Ure til salg

  Vores sortiment

 • Ure til salg

  Vores sortiment

 • Ure til salg

  Vores sortiment

 • Ure til salg

  Vores sortiment

Wine & Watches kan levere dit Rolex, Patek Philippe, Tudor, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, A.Lange und Söhne ure

Søger du et eksklusivt armbåndsur med høj personlig værdi?

Wine & Watches i København tilbyder et bredt udvalg af eksklusive ure, så du nemt kan finde en model, som matcher din stil og din personlighed.

Du finder nye ure, vintage ure fra 1960’erne, 1970’erne og 1980’erne samt nyere brugte ure.

Alle produkter


Historien om Rolex

Rolex har siden 1905 været et banebrydende brand inden for armbåndsure med eksklusive og innovative produkter. Rolex ure er fremstillet af de bedste materialer og med omhyggelig behandling af alle detaljer. Hver del er designet, udviklet og produceret internt på baggrund af strenge standarder.

Ved udviklingen af de første ure koncentrerede man sig især om kvaliteten af urets bevægelse. Den konsekvente søgen efter kronometrisk præcision førte hurtigt til succes, og herefter blev Rolex et synonym for præcision.

Rolex begyndte herefter at udvikle ure med funktioner som gjorde meget mere end bare at vise tiden. Disse ure skabte stor begejstring og har fulgt opdagelsesrejsende verden rundt fra de højeste bjerge til det dybeste hav.

Et symbol på status

Uanset om uret er et arvestykke eller en gave, bliver det ofte til et følelsesmæssigt symbol. Uret vil for mange være en tro følgesvend som de har med sig gennem livets store og små begivenheder.

Rolex ure er i lang tid blevet forbundet med folk, som over tid, har styret verdens skæbne. Uanset deres vision eller deres bedrifter har de Rolex uret tilfælles. Rolex er derfor blevet et symbol på status.

Finansiering af dit Rolex ur

Wine & Watches i København tilbyder nem finansiering af dit urkøb i samarbejde med SPARXPRES. Finansieringsmulighederne kan skræddersyes til dig.

Mange Rolex ure har en historisk prisstigning på 5-10% om året, og derfor skal du ikke tøve med at forære det som gave til en du har kær eller til dig selv. Et Rolex ur tilbyder meget mere end bare at vise tiden. Det giver følelsesmæssig værdi og kan følge dig gennem hele livet. Uanset om du vil beholde det eller sælge det videre en dag vil det skabe gevinst. Det er en fordelagtig investeringsmulighed.

Ved salg af ure er det afgørende med gensidig tillid, og hos Wine & Watches kan du forvente stor passion, ekspertise samt et troværdigt samarbejde.

Du kan udforske og finde din favorit blandt modellerne herunder, eller besøge os i København.

Kontakt

Hvis du har en forespørgsel, kan du skrive til mig via mail info@wineandwatches.dk, ringe på 61 65 09 50 eller udfylde kontaktformularen, og så vil jeg vende tilbage hurtigt.